Εικόνα Μετεγγραφές
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτ/λεπτα

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες για μετεγγραφή / μετακίνηση για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, βάσει των αρχείων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ότι πρέπει να προσκομίσουν αυτοπροσώπως στην Γραμματεία του Τμήματος ή να αποστείλουν στο ,τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που οι επιτυχόντες δεσμεύτηκαν στην αίτησή τους να προσκομίσουν, προκειμένου να ελεγχθούν (αποκλειστικά σε μορφή PDF).

Επιπλέον γνωστοποιείται ότι από  Πέμπτη 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ώρα 23:59 οι επιτυχόντες μετεγγραφή/μετακίνηση για το ακαδ. έτος 2023-2024, βάσει των αρχείων του Υ.ΠΑΙ.Θ, θα μπορούν να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος http://eggrafes.upatras.gr προκειμένου να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται.

Για να εισέλθουν στη πλατφόρμα http://eggrafes.upatras.gr οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να καταχωρήσουν στο πεδίο πατρώνυμο τον λεκτικό κωδικό ΤΕΣΤ (ελλ. χαρακτήρες Κεφαλαία) καθώς και τον Αριθμό Μητρώου του Υπουργείου που τους έχει δοθεί.

Στη συνέχεια πρέπει να αναρτήσουν αποκλειστικά σε μορφή pdf τα παρακάτω:

  1. Ευκρινή Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας και τις δύο όψεις σε ένα φύλλο.
  2. Πιστοποιητικό γέννησης(πρέπει να έχει εκδοθεί το τελευταίο εξάμηνο). Προσοχή, όχι Ληξιαρχική πράξη γέννησης / βάπτισης.
  3. Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ(μπορεί να αναζητηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση amka.gr/AMKAGR).
  4. Έγχρωμη Φωτογραφία τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου.

Κρίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ και του 8ψήφιου κωδικού εξετάσεων υποψηφίου που χρησιμοποιήθηκε για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την επισύναψη των δικαιολογητικών θα πρέπει πρώτα να έχουν αποθηκευτεί τα στοιχεία εισαγωγής  και η αίτησή  να έχει πάρει έναν μοναδικό αριθμό. Η συμπλήρωση των στοιχείων να γίνεται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικά γράμματα
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα δίδεται ένας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ο οποίος ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι η διαδικασία ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ.

Μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών και τη διαγραφή των επιτυχόντων μετεγγραφή / μετακίνηση από το Τμήμα προέλευσης, η Γραμματεία οριστικοποιεί την αίτηση, εγκρίνει την εγγραφή και προβαίνει στη δημιουργία χρήστη και διαπιστευτηρίων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ